Velkommen i Børnefabrikken


Vi består af mor Emilie, far Daniel, William på 6 år, Knud på 2 år og lille Bertha på 1 måned. Når der er gang i den herhjemme, er det lidt som et samlebåndsarbejde, hvor vi samarbejder om at jonglere 3 børn, hjemmepasning og business

- og vi ELSKER det.


(Et forsøg på at tage et billede af alle i Børnefabrikken)

”Så er der gang i børnefabrikken” siger vi herhjemme, når to har lavet noget i bleen, der skal laves mad og hjemmet er ved at blive splittet ad. Vi passer Knud og Bertha hjemme og er samtidig igang med vores elskede “Natbjørnen Tjugga”. Vi gør alt i vores eget tempo- og vi når det vigtigste... at være sammen. Der er smæk på, og derfor gør vi os løbende erfaringer og bliver klogere som forældre, partnere og familie.

Vi vil gerne skabe produkter der hjælper andre med at få mere ro, nærvær og energi i hverdagen- og vi er nødt til at skabe det for os selv, før vi kan videregive det til andre. Derfor skaber vi vores business i vores tempo.


Bloggen er tidligere drevet af Emilie, men de nye blogindlæg vil være skrevet af både Emilie og Daniel hvor der deles ud fra det som vi gerne vil give videre.


Indlæggene vil spænde bredt- lige fra madopskrifter, vores pædagogiske tilgang og overvejelser, natur, vores hjem, business, hjemmepasning, og meget meget mere fra vores hverdag.


Vi deler ud fra os selv og vores måde at gøre tingene på, så pluk det du kan bruge i vores indlæg.


Daniel har for kort tid siden forladt hans militær karriere som kaptajn i Forsvaret, for at danne selskab med Emilie - så Tjugga kan vokse sig endnu større og samtidig udleve drømmen om at passe børnene hjemme sammen med Emilie.


Emilie er uddannet pædagog, men sagde for ca.3 år siden op, for at gå selvstændig.


Vi glæder os til at dele ud af en masse blandet. Vi aner ikke selv, hvad formen bliver her på bloggen, men vi deler bare det vi har lyst til.

Du kan tilmelde dig vores blog ved at klikke på “Tilmeld dig her” inde på hovedsiden emiliejacobsen.com.

Tak fordi du læser med!


kh Emilie og Daniel
5,695 visninger