Rabatkode til Aarstiderne

Opdateret: jan. 28


Reklame


Lækre og nemme øko retter lige til din dør! Med måltidskasser OG tilvalgskasser gør Aarstiderne det lettere at spise mere grønt, blive præsenteret for lækre smagfulde retter og spare tid i supermarkedet.


Hvad end om du bor alene eller sammen med flere, kan du skræddersy din måltidskasse pg tilvalgskasser, så det passer til dine behov OG tid! Kasserne spænder fra 10-45 min og der er vegansk, glutenfri og vegetariske muligheder også!


Aarstiderne er de eneste der leverer måltidskasser hvor alt er 100% økologisk.




Rabatkoden “gudindelogen” (som er navnet på min og Sofie Schwartz podcast som Aarstiderne sponsorerer) giver 15% rabat på første måltidskasse (inkl. tilvalgskasse OG Frankly juice) til nye kunder - så du skal bare shoppe løs på aarstiderne.com og så indtaste rabatkoden, når du kommer til kurven, så bliver rabatten automatisk tilføjet. Det er rimelig ligetil - men skulle der opstå problemer - så kontakt Aarstidernes kundeservice her


I det følgende kan du læse mere om hvilke nye sager koden kan bruges til, men der deles også lidt fif længere nede i indlægget.

 



TILVALG  Aarstiderne lancerer løbende nye tilvalgskasser med hverdagsvarer, som (næsten) alle bruger i husholdningen. Det kan f.eks. være :


Frugt - perfekt til morgenmaden eller som sunde mellemmåltider.


Snackgrønt - dejligt, sprødt snackgrønt til madpakken, til aftensmåltidet eller som mellemmåltid.


Brød - gode hvede- og rugbrød fra Nordens Brød. I næste uge fx svedjerugbrød og granolabrød.


Mejeri - mælk, æg, et syrnet mælkeprodukt og en ost til madlavningen – så er basisvarerne i hus (OBS! Kunder, som køber Den Veganske MåltidsKasse, kan ikke tilvælge mejeri)


Flydende grønt - frisk og læskende juice og saft - drikkeklar og lige til at tage med (fx Frankly!)



Aarstidernes vision er at skabe mere bæredygtighed og mindre madspild ved at sammensætte måltidskasser der passer til antal personer i husstanden og bestræber sig på at der i kasserne er danske økologiske sæsonrelaterede råvarer.


Du kan læse mere om Aarstiderne, levering, måltidskasserne og meget andet her.


De varer der importeres udenlands, ønsker de foregår under så bæredygtig transport som muligt og deres økologiske kød og mejeri er med fokus på dyrevelfærd.






Det er muligt at udelukke kød, eller animalske produkter i det hele taget, ved at bestille vegetar/veganer kassen.


Derudover er det med en vision om ''fra jord til bord'' - at give kunderne større indsigt i økologi og bæredygtighed - derfor kan man være heldig at der følger en lille nuttet snegl med fra markerne og at der er lidt jord på. Det er fordi du står med friske produkter i hænderne, og at der er nogen mennesker der har gjort sig umage for, at sende dig så friske råvarer som muligt.


Mange af deres varer pakket og anrettet på en måde, så det er super nemt at gå til.


Med kvikkasserne af forskellig art hvor retterne tager ekstra kort tid, er der en del der er proppet på forhånd for dig.



Fif


Når du modtager kasserne - kan du tage nogle viskestykker og stille varerne der har været på is på, og lige tøre af.


Hvis du har børn, vil de sikkert elske at få kasserne med is med ud i haven - og lege med det (vær opmærksom på at isen ikke må spises eller drikkes)


Man kan også lade vandet smelte og give det til blomster/planter - så der er nulspild.


Når du modtager friske krydderurter - kan du klippe dem i bunden og og sætte dem i et glas med vand i køleren - så bliver de ikke slappe lige så hurtigt.



(Hvis du af en eller anden grund ikke får anvendt f.eks. de grove timian kviste - kan du stille dem i vand i vindueskarmen. Med tiden slår de rødder og kan plantes i krukker)


Hvis der er nogle grøntsagsrester til overs - kan du hakke dem og stege det med hvidløg og f.eks. kokosmælk, eller lave salat - så kan du tilføje ris/bulgur/hvede kerner eller hvad du nu har på lager.


Du kan genanvender poserne fra måltidskasserne som skraldeposer







De trækasser varerne bliver leveret i, kan du vælge at gemme nogle af dem til opbevaring, eller stille dem ud inden din næste levering, så budene kan tage dem retur og genbruge dem.




Når du modtager opskrifterne - kan du bukke dem øverst på arket og klippe et hul- så kan du have dem hængende på en krog eller et søm.



Hvis du er i nærheden af Humlebæk, kan du svinge forbi Krogerup hvor Aarstiderne har deres smagsmarker, hvor der udvikles og afprøves alt fra grøntsager til blomster og krydderurter. Om sommeren er der så hyggeligt at svinge forbi gårdbutikken, drikke kaffe, nyde synes af blomsterne og lade børnene lege i halmballelabyrinten (der er gratis adgang ).




Der er også deres høstmarkeder - det er virkelig hyggeligt, og der er så mange fede aktiviteter for børnene.

Du kan læse mere om Høstmarkedet på Krogerup avlsgaard  her


og her kan du læse om høstmarkedet på Barritskov. 


Derudover har afholder Aarstiderne mange dejlige events rundt omkring i landet. Bl.a. fællesspisning, foredrag og meget meget mere. Du kan følge med på instagram og facebook - og holde dig opdateret på kommende events og nye tiltag i form af måltidskasser, inspiration og meget andet.


Hos Aarstiderne kan du få leveret økologisk friskpresset juice og ingefærshots fra Frankly . Frankly laver seriølle den lækreste koldpressede juice af ren frugt og grønt. Ingen tilsætningsstoffer, konserveringsmidler eller pasteurisering. 



8,207 visninger